RESTART IN CYPRUS - EARLY BIRD ΠΡΟΣΦΟΡΑ 33%

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ

Η Νέα Μεθοδολογία Που Θα Φωτίσει Τα Σκοτεινά Σημεία Του Μυαλού Σου & Θα Εκτοξεύσεις Την Επιτυχία Σου Σε Προσωπικό, Συναισθηματικό & Οικονομικό Επίπεδο Χωρίς Να Χάνεις Χρόνο, Χρήματα & Να Κοπανάς Το Κεφάλι Σου Στον Τοίχο Της Αποτυχίας & Του Αδιεξόδου

Η Νέα Μεθοδολογία Που Θα Φωτίσει Τα Σκοτεινά Σημεία Του Μυαλού Σου & Θα Εκτοξεύσεις Την Επιτυχία Σου Σε Προσωπικό, Συναισθηματικό & Οικονομικό Επίπεδο Χωρίς Να Χάνεις Χρόνο, Χρήματα & Να Κοπανάς Το Κεφάλι Σου Στον Τοίχο Της Αποτυχίας & Του Αδιεξόδου

Εφάρμοσε τις γνώσεις της νευροεπιστήμης, ώστε να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σου και να σχεδιάσεις τη ζωή σου πάνω σε λευκό χαρτί, διαγράφοντας ότι σε κρατάει μακριά από τη ζωή που επιθυμείς και αξίζεις. 

Ευτυχώς βρέθηκε... ένας έυκολος και απλός τρόπος να πετύχεις τους στόχους σου

Βαρέθηκες να απογοητεύεσαι και να έχεις την αίσθηση του ανικανοποίητου; Κουράστηκες να προσπαθείς να ξεφύγεις από τις ίδιες σου τις σκέψεις; 

Αναζητάς γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους να νιώσεις ηρεμία, χαρά και την περηφάνεια της επιτυχίας; Στο Restart ® θα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, τι είναι αυτό που σε μπλοκάρει πραγματικά και θα έχεις την ευκαιρία να ελευθερωθείς.

Τα τελευταία χρόνια έχω δει χιλιάδες ανθρώπους να ζουν θαύματα σε λιγότερο από ένα μήνα. Η μέθοδος που έχω δημιουργήσει είναι εντυπωσιακή αποτελεσματική τόσο για εμένα όσο και για τους ανθρώπους που την έχουν ακολουθήσει. Μπορώ να κάνω το ίδιο και για εσένα. 

Απλά ακολούθησε ένα αποδειγμένο μονοπάτι της επιτυχίας & βάλε ένα φρένο στη μετριότητα

Είναι πολύ πιο εύκολο, από ότι φαίνεται, να μάθεις τις βασικές λειτουργίες του μυαλού ώστε να βρεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Οι περισσότεροι άνθρωποι, απλά δεν γνωρίζουν τα σωστά βήματα που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία είτε είναι προσωπική, συναισθηματική, οικονομική. 

Έχοντας κάνει όλη τη έρευνα, για να ανακαλύψω τον #1 και μοναδικό τρόπο που θα δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά σου, στο Restart®, θα μάθεις τι να κάνεις ακριβώς, ώστε να απογειώσεις τη ζωή, τη σχέση και τα οικονομικά σου.

Δεν θα γλιτώσεις μόνο χρόνο. Ακολουθώντας τη μεθοδολογία, θα πετύχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που είχες στο μυαλό σου. 

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚA

"Εκεί που λες τα έχω δει όλα.. Γνωρίζω τον Μανώλη.. Μου Έδωσες πίσω τη ζωή που θέλω, τη ζωή που μου αξίζει και τον εαυτό μου.. Απλά Τέλεια!

Κατερίνα Τσιρώνη

Δικαστικός Επιμελητής

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

΄Ξέρεις ό, τι υπάρχει μια πόρτα στο μυαλό σου που κρύβει όλα όσα θέλεις. Με τη βοήθεια του Μανώλη ξεκλείδωσα αυτήν την πόρτα και βρέθηκα εκεί που μου αξίζει!

Έλενα Διαμαντίδου

Ηθοποιός

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πλέον όλα είναι δυνατά. Απελευθερώθηκα από βαρίδια που δεν γνώριζα ότι είχα. Έχω τις σχέσεις που θέλω, τα οικονομικά που αξίζω. Είμαι ελεύθερη...

Δήμητρα Κωνσταντίνου

Floor Manager

Τι θα μάθεις στο Restart®

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα μπορούσες να είσαι σε σοβαρό κίνδυνο αν προσπαθείς να σκέφτεσαι θετικά ή φοβάσαι την αρνητική ενέργεια. Μήπως κάνεις αυτό το συχνό λάθος; Δεν είναι καλή ιδέα. Θα σου δείξω στο Restart® γιατί αυτό είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος και πως σε αφήνει ακάλυπτο συναισθηματικά και σε μπλοκάρει πρακτικά. 
Μια αποδεδειγμένη στρατηγική που χρησιμοποιώ με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θα μοιραστώ μαζί σου, βήμα προς βήμα την διαδικασία οπως την κάνω εγώ και οι μαθητές μου τα τελευταία 10 χρόνια. 
Το μοιραίο λάθος που κάνει το 95% των ανθρώπων ασυνείδητα. Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι θέλουν ηρεμία στη ζωή τους, αλλά τελικά πέφτουν στην παγίδα. Μάθε πως να την αποφύγεις. 
#3 απλά μυστικά για να διαχειρίζεσαι έξυπνα τα συναισθήματά σου και να σταματήσεις να γίνεσαι δούλος αυτών. Θα σου δώσουν δύναμη, ελευθερία και θα σε κάνουν ασταμάτητο. 
Οι παλιοί μύθοι & ψέματα, της προσωπικής ανάπτυξης. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν σε αυτούς ακόμη. Μάθε πως να προστατεύεις τον εαυτό σου. 

Το 99% των ανθρώπων ποτέ δεν πετυχαίνει χωρίς την κατάλληλη βοήθεια

Δυστυχώς, το 99% των ανθρώπων δεν θα πετύχει ποτέ ακόμη και αν προσπαθεί πολύ. Δεν είναι δικό τους λάθος. Απλά δεν διδάχθηκαν τον σωστό τρόπο και το πως πραγματικά δουλεύει το μυαλό Δεν χρειάζεται να το πάθεις και εσύ.  

Μπορώ να σου δείξω ακριβώς τι έκανα και μεταμόρφωσα τη ζωή μου και πως οι μαθητές μου μπορούν και πετυχαίνουν παρόμοια αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας τις ίδιες πρακτικές. 

Απόκτησε τη θέση σου σήμερα για το Restart ® για να σου δείξω πως να έχεις και εσύ την επιτυχία που θέλεις και να το κάνεις γρηγορότερα από όσο φανταζόσουν πως είναι εφικτό.  

Γλίτωσε χρόνια προσπάθειας χρησιμοποιώντας τον αποτελεσματικό οδηγό επιτυχίας που ανακάλυψα. 

Γιατί χάνεις μήνες, χρόνια από τη ζωή σου προσπαθώντας να ανακαλύψεις τον τρόχο από την αρχή; Μπορείς να κερδίσεις αυτόν τον χρόνο και να έχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα όταν μάθεις τη μεθοδολογία που χρησιμοποιώ. Είναι σαν να κόβεις δρόμο που θα σου δώσει τεράστια ώθηση, έμπνευση και ελευθερία. 

Είσαι έτοιμος να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου σε χρόνο ρεκόρ; Να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα, χρόνο, επιτυχία, καλύτερη ποιότητα ζωής, ελευθερία, ηρεμία και χαρά χωρίς να προσπαθείς σκληρά για χρόνια;

Εάν ναι, τότε ξεκίνα τώρα κρατώντας τη θέση στο Restart®

Δες τι άλλο να περιμένεις όταν συμμετέχεις στο 
RESTART®

Την Σκληρή Αλήθεια Για Την Προσωπική Ανάπτυξη

Θα σου δείξω και θα αποδειξώ επιστημονικά, τι κρύβεται στα παρασκήνια του μυαλού και γιατί φαίνεται δύσκολο να αλλάξεις τη ζωή σου και να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ δεν είναι. 

#3 Κόλπα Που Θα Σε Βοηθήσουν Να Πετύχεις Πιο Γρήγορα & Εύκολα

Θα δεις στην πράξη αυτό που έλεγαν οι παλιότεροι:

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Γιατί δεν είναι η καλύτερη επιλογή το να πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξεις τη ζωή σου

Πλανέται μια λανθασμένη εντύπωση για το τί είναι δυνατόν και τι όχι. Με αποτέλεσμα να χρεώνουν οι άνθρωποι αποτυχίες στους εαυτούς τους. 

Το Κλειδί Ζωτικής Σημασίας Για Να Πετύχεις Το Συντομότερο

Αυτό είναι το μικρό κομμάτι του παζλ για την επιτυχία σου χωρίς να κοπανάς στο κεφάλι σου στον τοίχο της αποτυχίας. Πονάει και δεν το αξίζεις. 

Τι Να Μην Κάνεις Ποτέ, Όταν Θέλεις Να Καταφέρεις Κάτι

Είτε θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου σε προσωπικό είτε σε συναισθηματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο, τότε πρέπει να αποφύγεις το #1 λάθος που κάνει το 95% των ανθρώπων, εάν δεν θέλεις να σπαταλήσεις τη ζωή σου σε προσπάθειες. 

100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Όταν αποκτήσεις το Restart®, μπορείς να νιώθεις σίγουρος γιατί θα έχεις εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν μείνεις ικανοποιημένος.

Κάποτε έλεγαν: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά!
Το RESTART® αλλάζει αποδεδειγμένα μόνιμα ζωές!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ LIVE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ

ΜΕΡΑ #1

25 Νοεμβρίου

15:00 - 23:00

Ανακάλυψε Ό,τι Σε Μπλοκάρει

ΜΕΡΑ #2

26 Νοεμβρίου

09:00 - 18:00

Απελευθέρωση Μπλοκαρίσματος

ΜΕΡΑ #3

27 Νοεμβρίου

09:00 - 18:00

Νέα Δεδομένα Ελεύθερος

Ημερομηνίες Bonus Coaching με τον Μανώλη Ισχάκη - ONLINE

ΜΕΡΑ #4

6 Δεκεμβρίου
17:00 - 20:00

Ενσωμάτωση Νέας Πραγματικότητας Στην Καθημερινότητα

ΜΕΡΑ #5

12 Δεκεμβρίου 
17:00 - 20:00

Χαρτογράφηση Μυαλού & Τέλος Στις Συγκρούσεις

ΜΕΡΑ #6

19 Δεκεμβρίου
17:00 - 20:00

Πλήρης Αποκατάσταση Αυτοεκτίμησης 

ΤΟ ΔΩΡΟ

EXTRA BONUS BOOST

Personal

Coaching

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ COACHING

25 Νοεμβρίου - 25 Δεκεμβρίου

Φαντάσου πώς θα μπορούσε να ήταν η ζωή σου, εάν είχες κάθε μέρα πρόσβαση σε απεριόριστη υποστήριξη μέχρι να πετύχεις, από μια ομάδα coaches που έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους. 

Τι Περιλαμβάνει το Restart ®

Online Live Βιωματικό Σεμινάριο #3 Ημερών, Διάρκειας (30-35 ωρών) | Αξίας 300€
Group Coaching Διάρκειας #1 μήνα  | Αξίας 200€
Μαγνητοσκόπηση Σεμινάριου Υποστήριξης | Αξίας 50€
30' Personal Coaching  | Αξίας 50€

Αξία Συμμετοχής Στο Restart ®

Προσφορά από 600€ ΜΟΝΟ 400€

Υ.γ. Για οικογένειες, φίλους, ζευγάρια, συνεργάτες κάθε επόμενο άτομο έχει 66% έκπτωση της αρχικής τιμής. Όταν πατήσεις στο κουμπί, θα βρεθείς στη σελίδα του καλαθιού και θα επιλέξεις τον αριθμό των θέσεων που θέλεις. Αυτά θα καταχωρηθεί η έκπτωση. 

ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!

Στο Restart® θα σε πάρω από το χέρι, ανεξάρτητα πόσα ξέρεις ή όχι, θα σου δείξω ακριβώς πως δουλεύει το μυαλό, πως παράγεις τις σκέψεις και γιατί έχεις τα αποτελέσματα που έχεις. Πάνω σε αυτό θα χτίσουμε, θα σου δώσω τεχνικές που θα προγραμματίσουν το μυαλό σου μέσα σε 60'. Τι θα συμβεί μόλις τελειώσεις το σεμινάριο σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που το έχουν παρακολουθήσει:

Θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις τα κιλά σου, να απελευθερώσεις θυμό, λύπη, φόβο και ενοχές καθώς και να τα βρεις με τον εαυτό σου.
Θα κάνεις ότι ήθελες να κάνεις πάντα χωρίς να ζορίζεσαι ή να σπαταλάς ενέργεια.
Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν έως και 150% στους επόμενους #5 μήνες
Θα κάνεις πιο ποιοτικό ύπνο
Ο ανησυχίες θα εξανεμιστούν και θα ατενίζεις το μέλλον και τη ζωή σου με χαρά και αισιοδοξία
Οι αρνητικές σκέψεις και η φασαρία του μυαλού θα μετατραπούν σε μια ήρεμια λίμνη ησυχίας. 
Θα μαγνητίζεις τους άλλους ανθρώπους. Θα σε αποδέχονται, Θα σε ακολουθούν και θα τους αρέσει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό η παρέα σου.
Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς, θα αποκατασταθούν
Θα ανακαλύψεις το νόημα της δικής σου ζωής
Θα αυξηθούν τα επίπεδα ενέργειάς σου κατά 1000%. 
Τα επίπεδα χαράς, ευτυχίας και ευγνωμοσύνης θα εκτοξευθούν.
Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση θα αποκτασταθεί στο απόλυτο.
Θα αγαπήσεις τον εαυτό σου και θα απολαμβάνεις τη ζωή σου
Θα βιώσεις ένα συναίσθημα που το νιώθουν λίγοι άνθρωποι σε όλη την ζωή τους. Δεν περιγράφεται σε λόγια. Θα βιώσεις μια βαθιά εσωτερική ησυχία και όλα θα έχουν μπει στη θέση τους. 

Αυτά είναι κάποια από τα οφέλη που θα έχεις. Το Restart ® είναι ένα βιωματικό δυναμικό σεμινάριο που έχεις ως στόχο να μεταμορφώσει μόνιμα τις ζωές των ανθρώπων. Είναι κάτι που στις συνεντεύξεις παραπάνω φαίνεται ξεκάθαρα. Δεν είναι απλά ένας ενθουσιασμός. Είναι ουσιαστική γνώση που θα μεταμορφώσει για πάντα τη ζωή σου.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις


Ποια είναι η διάρκεια του Online Βιωματικού Σεμιναρίου Restart;

To Restart διαρκεί #1 μήνα. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή είναι οι βασικές μέρες και πρέπει να είσαι μαζί μου. 

Όλο το άλλο υλικό μπορείς να επιλέξεις αν θα το κάνεις ζωντανά μαζί μου ή να το παρακολουθήσεις μαγνητοσκοπημένο. 

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ: Για ένα μήνα θα είμαι απόλυτα δίπλα σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Καταλαβαίνω πως ο κάθε άνθρωπος έχει την καθημερινότητά του και τη ζωή του για αυτό το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και θα το ταιριάξουμε στα μέτρα σου.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ: Να πετύχεις!

Σε τι θα με βοηθήσει το Restart;

Το Restart είναι ένα αμιγώς βιωματικό σεμινάριο, σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να αποδεσμευτείς από τα αποδυναμωτικά συναισθηματικά σου μοτίβα και να ξεκινήσεις να ζεις τη ζωή σου απαλλαγμένος από τους συναισθηματικούς "γάντζους" του παρελθόντος σου.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το Restart;

Στο online βιωματικό σεμινάριο Restart συμμετέχεις μέσω της πλατφόρμας Zoom. 

Μπορώ να παρακολουθήσω κάποιο μέρος του Restart σε δεύτερο χρόνο;

Εκτός από τις #3 βασικές μέρες (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) όλο το άλλο υλικό θα σου σταλεί και μαγνητοσκοπημένο.

Δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθήσω για τόσες ώρες ένα σεμινάριο.

Σκέψου το εξής. Αν ήξερες με βεβαιότητα ότι, αν έβρισκες χρόνο για να παρακολουθήσεις το Restart, θα είχες όλα όσα ονειρεύεσαι, ίσως τον ιδανικό σύντροφο, ίσως 1 εκατ. ευρώ ή οτιδήποτε άλλο βάζει ο νους σου, θα έβρισκες χρόνο; 

 Αν η απάντηση είναι ναι, τότε έχεις τον χρόνο απλά δεν συνδέεις την αξία που θα πάρεις από το σεμινάριο. Και αυτό ενδεχομένως να είναι και ένα μοτίβο σου πάνω στο οποίο μπορεί να χάνεις και άλλες ευκαιρίες στη ζωή σου. Σκέψου το λίγο. 

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με κάποιον coach κάνε κλικ εδώ!

Δεν έχω τα χρήματα για το σεμινάριο.

Αν πραγματικά δεν έχεις χρήματα, τότε το σέβομαι και το καταλαβαίνω. Υπήρξα σε αυτή τη θέση πολλά χρόνια. Τότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα. Δες πώς μπορείς να εξασφαλίσεις τα βασικά της καθημερινότητάς σου. 

Εάν όμως, χρησιμοποιείς τα χρήματα γιατί πίσω από αυτό κρύβεται κάτι πιο ουσιαστικό για εσένα που αποφεύγεις να δεις, τότε δήλωσε τώρα συμμετοχή γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσα χρήματα χάνεις καθημερινά. 

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά μέχρι σήμερα και ποτέ μου δεν είδα κάποια ουσιαστική αλλαγή στη ζωή μου. Πώς γίνεται μέσα σε 1 μήνα να έχω το αποτέλεσμα που τόσο καιρό επιθυμώ;

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Προσπαθούσα πάνω από #10 χρόνια έχοντας επενδύσει χιλιάδες ευρώ και αμέτρητες ελπίδες. 

Εκτός του ότι έχεις εγγύηση επιστροφής χρημάτων, άρα μηδενικό ρίσκο, κράτησε κάτι σημαντικό. 

Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησα το Restart ®. Η γνώση που θα λάβεις, η αποτελεσματικότητα των τεχνικών και η υποστήριξη, ειδικά στην τιμή που μπορείς να κλείσεις τη θέση σου τώρα, είναι κάτι που δεν θα το βρεις σε όλον τον κόσμο. 

Εάν το βρεις κάπου αντίστοιχα, τότε θα στο κάνω δώρο. Μιλάμε για παγκόσμια καινοτομία. Δεν είναι άλλο ένα σεμινάριο. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία αφύπνισης. 

Προσφορά για #2 ή παραπάνω άτομα (Οικογένεια, Φίλοι, Ζευγάρι, Συνεργάτες)

Για κάθε επόμενο άτομο, θα έχεις έκπτωση 66% της αρχικής τιμής του σεμιναρίου. Όταν πατήσεις το κουμπί από κάτω θα μεταφερθείς στο καλάθι αγορών. Εκεί θα επιλέξεις 2 ή 3 ή 4 ή 5 θέσεις, όσες θέλεις και η έκπτωση θα καταχωρηθεί αυτόματα. Είναι ένα δώρο ζωής που αξίζει να το μοιραστείς με τους ανθρώπους που αγαπάς. 

Copyright 2022 | All Rights Reserved | Voice On Demand E.E.