΄Βάλε την ηρεμια στη ζωη σου

ΗΡΕΜΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΧΑΡΑ

Μέσα σε 8' μπορείς να αρχίζεις να χαλαρώνεις και να νιώθεις ηρεμία στο μυαλό σου και γαλήνη στην καρδιά σου με τις binaural, monaural & isochronic συχνότητες.

Διαλογίσου σαν Μοναχός

Όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη των διαλογισμών αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζουμε ότι για έναν δυτικό, είναι λίγο πιο δύσκολο. 

Στους σύγχρονους ρυθμούς ζωής, ένας δυτικός άνθρωπος χρειάζεται πολλά χρόνια πρακτικής εξάσκησης για να καταφέρει να χαλαρώνει το μυαλό του και να μπαίνει σε μια χαλαρή διαλογιστική κατάσταση και να απολαύσει τα οφέλη της. 

Οι binaural, monaural & isochronic συχνότητες θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις όμορφα πνευματικά ταξίδια και να αρχίζεις να συνδέεσαι και με αυτό το κομμάτι της ύπαρξής σου.

Θα σου δώσουν ηρεμία στο μυαλό και γαλήνη στην καρδιά ενώ την ίδια στιγμή δεν θα περιμένεις πολλά χρόνια πρακτικής. Στα πρώτα 8 λεπτά θα αρχίσεις να γεύεσαι τα οφέλη αυτής της χαλάρωσης. 

Εάν τώρα είσαι έμπειρος στον διαλογισμό, αυτή η τεχνολογία θα σε βοηθήσει να πας βαθύτερα και βαθύτερα και να προχωρήσεις πιο γρήγορα στα επόμενα επίπεδα. 

Γιατί διαλογισμός με binaural, monaural & isochronic συχνότητες;

#1


Θα μπορείς να φτάσεις στην διαλογιστική κατάσταση που φτάνουν όσοι κάνουν καθημερινά πρακτική 5 χρόνια, μέσα στους πρώτους 3 μήνες.

#2


Θα εκπαιδεύσεις το νευρικό σου σύστημα να παράγει ευκολότερα και πειρσσότερο ορμόνες ηρεμίας, χαράς και χαλάρωσης. 

 #3


Όπως το σώμα χρειάζεται καθάρισμα από τη βρώμα της καθημερινότητας, έτσι πρέπει να καθαρίζουμε και το μυαλό από τις τοξίνες της σύγχρονης ζωής. 

#4


Θα αποφύγεις τον κόπο, την απογοήτευση και την κούραση που περάσαμε όλοι που διαβήκαμε το παραδοσιακό μονοπάτι του διαλογισμού. 

#5


Θα ανοίξεις νέους ορίζοντες στην καθημερινότητά σου ενώ την ίδια στιγμή θα απολαμβάνεις ηρεμία και θα είσαι πιο εστιασμένος σε αυτά που θέλεις. 

#6


Ένα μοναδικό δώρο για τον εαυτό σου με μοναδικά οφέλη για τη νοητική και σωματική σου υγεία. Το καθημερινό stress καταστρέφει τον άνθρωπο.

Πώς λειτουργούν οι binaural, monaural & isochronic συχνότητες

Το κάθε είδος έχει τα δικά του οφέλη.

Οι binaural συχνότητες έχουν σχεδιαστεί για να εμφανίζονται με ελάχιστη διαφορά σε κάθε αυτί μέσω των ακουστικών. Για παράδειγμα, όταν μια συχνότητα 210Hz, εμφανίζεται στο ένα αυτί, και μια συχνότητα 220Hz εμφανίζεται στο άλλο, τότε παράγεται μια binaural συχνότητα 10Hz. Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό των binaural συχνοτήτων είναι η ικανότητά τους να συγχρονίζουν όλο τον εγκέφαλο.

Και οι τρεις τύποι συχνοτήτων βοηθούν στο να συγχρονιστεί ο εγκέφαλος αλλά οι binaural συχνότητες έχουν καλύτερη απόδοση από τις άλλες δυο.

Οι binaural συχνότητες ακούγονται μόνο με ακουστικά. (Κατά προτίμηση να μην είναι πολύ καλά που μπορεί να βελτιώνουν τον ήχο, ούτε και μηδενικής αξίας. Θέλεις να σου δίνουν τον ήχο flat, όπως είναι).

Οι monaural συχνότητες παράγονται όταν οι δυο συχνότητες συνδυάζονται ψηφιακά ή φυσικά προτού ο ήχος φτάσει στα αυτιά, σε αντίθεση με το να συνδυάζονται μέσα στο μυαλό όπως οι binaural συχνότητες και δημιουργούν έναν πιο ευχάριστο αντίκτυπο από τις binaural. Οι monaural δεν χρειάζονται ακουστικά.

Οι isocronic συχνότητες ενσωματώνουν μια απαλή συχνότητα, που αρχίζει και σταματάει σε ένα πολύ συγκεκριμένο ακριβές μοτίβο και θεωρείται ευρέως η πιο αποτελεσματική μέθοδος να σε παρασύρει. Δεν χρειάζονται ακουστικά επίσης.

Αυτή η τεχνολογία θα σου δώσει τη δυνατότητα:

Να μετουσιώσεις το άγχος σε ηρεμία και γαλήνη
Να βελτιστοποιήσεις την ικανότητά σου να εστιάζεις
Να βελτιστοποιήσεις την ικανότητά σου να εστιάζεις
Να μαθαίνεις ευκολότερα
Να είσαι πιο χαρούμενος
Να βοηθήσεις το σώμα σου να είναι πιο υγιές

Είσαι έτοιμος;

Δες τι λένε άλλοι άνθρωποι για τους διαλογισμούς

Ο σκοπός των διαλογισμών είναι να διώξεις το άγχος και το stress και να νιώσεις ηρεμία!

Το πρώτο βήμα για μια ήρεμη ζωή!

Επιπλέον Bonuses Εάν Ξεκινήσεις Σήμερα

Για περιορισμένο διάστημα θα λάβεις μέρος σε όλα τα bonuses αν ξεκινήσεις σήμερα

Οπτικός Διαλογισμός Mindfulness

Bonus 1

Όλοι ξέρουμε και ακούμε συχνά τη φράση "ζήσε στο τώρα" ή "πρέπει να είσαι mindfull". Αλλά πως γίνεται; 

Μέσα από τις binaural, monaural & isochronic συχνότητες και τα υποσυνείδητα μηνύματα στο video θα έχεις την ευκαιρία να επαναπρογραμματίσεις τον ασυνείδητο νου σου εύκολα και απλά. 

Οπτικός Διαλογισμός Γαλήνης

Bonus 2

Η ΓΑΛΗΝΗ είναι το ύψιστο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας ή στους ανθρώπους που αγαπάμε. 

Μέσα από τις binaural, monaural & isochronic συχνότητες και τα υποσυνείδητα μηνύματα γαλήνης στο video θα έχεις την ευκαιρία να επαναπρογραμματίσεις τον ασυνείδητο νου σου εύκολα και απλά. 

Οπτικός Διαλογισμός Αφθονίας

Bonus 3

Η Αφθονία είναι κατάσταση του νου. Όχι του συνειδητού αλλά του ασυνείδητου. 

Μέσα από τις binaural, monaural & isochronic συχνότητες και τα υποσυνείδητα μηνύματα αφθονίας στο video θα έχεις την ευκαιρία να επαναπρογραμματίσεις τον ασυνείδητο νου σου εύκολα και απλά. 

Οπτικός Διαλογισμός Ευτυχίας

Bonus 4

Η Ευτυχία είναι το θηλυκό με το οποίο όλοι θέλουμε να έχουμε μόνιμη σχέση. Ωστόσο, πολλές φορές μοιάζει σαν όνειρο θερινής νυκτός.

Μέσα από τις binaural, monaural & isochronic συχνότητες και τα υποσυνείδητα μηνύματα ευτυχίας στο video θα έχεις την ευκαιρία να επαναπρογραμματίσεις τον ασυνείδητο νου σου εύκολα και απλά. 

Ακουστικός Διαλογισμός με Binaural, Monaural & Isochronic

Bonus 5

Για να είσαι πιο ευέλικτος, τις μέρες και τις στιγμές που δεν μπορείς ή δεν θέλεις να είσαι μπροστά σε μια οθόνη αλλά και για ποικιλία, θα σου δώσω αυτόν τον υπέροχο διαλογισμό ώστε να μπορείς να ζεις μια ήρεμη και χαρούμενη ζωή.

Ενεργειακός Διαλογισμός

Bonus 6

Όπως όλοι γνωρίζουμε την σημασία του συνειδητού και ασυνείδητου νου, ήρθε η στιγμή να μάθουμε και τη σημασία του υπερσυνείδητου νου. 

Μέσα από αυτόν τον ενεργειακό διαλογισμό θα δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να καθαρίσεις και να αναπνεύσεις ενεργειακά. 

Ποιος δεν έχει ακούσει τη φράση: Καλά vibes, καλή αύρα κ.ο.

Τα #7 Mantras Για Να Δημιουργήσεις τη Ζωή Που Θέλεις

Bonus 7

Οι θετικές δηλώσεις και τα affirmations είναι γνωστά. Ωστόσο, ενώ πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να τα αξιοποιήσουν, αποτυγχάνουν γιατί παραβλέπουν κάποιους βασικούς κανόνες του ασυνείδητου νου. 

Θα αποκτήσεις έναν πλήρες οδηγό που θα σου δείξει βήμα προς βήμα πώς να επαναπρογραμματίσεις τον ασυνείδητο νου σου εύκολα και απλά.

Τα οφέλη του να διαλογίζεσαι σε κύματα Alpha

Στις μέρες μας,  ο εγκέφαλος των ανθρώπων, λόγω της υπερ-δραστηριότητας, μένει σχεδόν όλη την ώρα σε κύματα "βήτα" (υψηλό εύρος). 

Γι' αυτό μπορεί στην καθημερινότητά σου να βιώνεις αρκετό άγχος, νευρικότητα ή και κρίσεις πανικού. 

Όλες αυτές οι συναισθηματικές τοξίνες, οξειδώνουν το σώμα και πολλές φορές οδηγούν και σε σωματικές ασθένειες. 

Δεν θα αναφερθώ στο ότι νοητικά και συναισθηματικά οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν μια τρέλα που δεν μπορούν να εξηγήσουν αλλά την ίδια στιγμή, τους διαβρώνει τη ζωή. 

Πώς θα άλλαζε η ζωή σου εάν μπορούσες να ενσωματώσεις στην καθημερινότητά σου ηρεμία, χαλάρωση και χαρά ενώ την ίδια στιγμή, όχι μόνο να διατηρείς αλλά και να αυξάνεις σημαντικά τα ποσοστά ενέργειας και απόδοσής σου;

Προετοιμάσου για όμορφη ζωή!

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα;

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 9 μήνες αλλά θα μπορείς να έχεις πρόσβαση για όλη σου τη ζωή.

Είναι για εμένα;

ΑΥΣΤΗΤΑ ΟΧΙ, εάν ανήκεις σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες ή καταστάσεις. Εάν έχεις αυτοκτονικές τάσεις, σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή, τάσεις να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους, λαμβάνεις ναρκωτικά, έχεις ψυχώσεις, εμμονές ή επιληψίες, είσαι αλκοολικός, τότε απαγορεύεται να κάνεις αυτούς τους διαλογισμούς. Ακόμη και εάν είσαι έγκυος.

Είναι ασφαλές να κάνω αυτούς τους διαλογισμούς;

Μόνο αν τηρείς τις προυποθέσεις που αναφέρονται πιο πάνω. 

Σημαντικό

Οι διαλογισμοί γίνονται με δική σου ευθύνη. Επίσης, δεν προορίζονται να σε θεραπεύσουν ούτε να αλλάξεις ή να σταματήσεις κάποια ειδική αγωγή. Πρέπει να συμβουλεύεσαι τους ειδικούς υγείας αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. 

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Εάν δεν μείνεις ικανοποιημένος μέσα σε 30 ημέρες μου στέλνεις ένα mail και σου επιστρέφουμε τα χρήματα στο 100%. Στόχος μου είναι να είσαι 100% ευχαριστημένος και ότι κάνεις να σε βοηθάει. 

Πόσους διαλογισμούς θα λάβω;

Θα λάβεις #3 διαλογισμούς με τις συχνότητες binaural, monaural & isochronic

Τι διάρκεια έχει το πρόγραμμα;

Θα κάνεις για #3 μήνες τον κάθε διαλογισμό, οπότε η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι #9 μήνες. Ωστόσο, μπορείς να συνεχίσεις αν θέλεις, δεδομένου ότι ο διαλογισμός είναι μια αναγκαιότητα για το μυαλό μας. Θα έχεις πρόσβαση στους διαλογισμούς σου για μια ζωή. Δεν έχεις άλλη οικονομική υποχρέωση. 

Copyright 2022 | All Rights Reserved | Voice On Demand E.E.

Access The Training Now

Complete your details below for instant access

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close