Συγχαρητήρια που απέκτησες τους  binaural, monaural & isochronic διαλογισμούς!

Είμαι τόσο χαρούμενος, και ανυπομονώ να μου πεις πόσο θα σε βοηθήσουν στη καθημερινότητά σου, δίνοντας σου χαλάρωση, ηρεμία και χαρά!

βημα

1

Διαλογισμός Κύματα Alpha - Επίπεδο 1ο 

Απόλαυσε τα οφέλη του διαλογισμού σε κύματα Alpha 1ου επιπέδου. Δώσε το χρόνο που χρειάζεσαι ώστε να αποκομίσεις όλα τα οφέλη αυτών. Να διαβάσεις πρώτα τις οδηγίες χρήσης των διαλογισμών, αλλιώς μην ξεκινήσεις. 

βημα

2

Διαλογισμός Κύματα Alpha - Επίπεδο 2ο 

Συνέχισε με αυτόν τον διαλογισμό όταν νιώσεις άνετα με τον πρώτο. Συνήθως χρειάζονται τουλάχιστον 2-3 μήνες καθημερινής πρακτικής εξάσκησης προτού προχωρήσεις στο 2ο επίπεδο. Παρατήρησε την καθημερινότητά σου. 

Βήμα

3

Διαλογισμός Κύματα Alpha - Επίπεδο 3ο 

Είμαι σίγουρος πως έχει αλλάξει το πώς νιώθεις στην καθημερινότητά σου. Βλέπεις αλλιώς τα πράγματα και τις καταστάσεις και ίσως να έχεις αρχίσει να βλέπεις μια σημαντική βελτίωση στην μνήμη και τη διαχείριση της καθημερινότητάς σου.

Το Τρίπτυχο της Επιτυχίας

Πώς θα ήταν αν μπορούσες να γεμίζεις το μυαλό σου με έμπνευση και στρατηγικές υψηλής απόδοσης; Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Θα αποκτήσεις πρόσβαση σε μια ύπνωση ώστε να αντί να σε σαμποτάρει ο ασυνείδητος νους, να δυναμώνει και να υλοποιεί τους στόχους σου.

Copyright © Voice On Demand. All Rights Reserved.