Το Μυστικό Για Επιτυχία Το 2021

Γιατί το 2021 θα πρέπει να στοχεύσεις τα άστρα…


Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η μεγαλύτερη χαρά... η απόλυτη πληρότητα βρίσκεται όταν προσφέρουμε στους άλλους ανθρώπους. Αυτή τη γνώση την πήρα βιωματικά όταν ήμουν εθελοντής στο Χαμόγελο του Παιδιού και την Κιβωτό του Κόσμου.

Δεν σου κρύβω ότι αυτές οι ψυχές έχουν τόση δύναμη, αγάπη και χαρά μέσα τους που αυτό που μου επέστρεψαν ήταν το μεγαλείο του να ζω τη στιγμή, να συνεχίζω να ονειρεύομαι και να ζω σαν παιδί... με αυθορμητισμό, αυθεντικότητα και ανθρωπιά! Δηλαδή μου έμαθαν να ζω!

Ύστερα από αυτήν τη γνώση και όλα τα δώρα που μου έχει δώσει η ζωή έχω δεσμευτεί να είμαι παρόν, να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να είμαι δίπλα σε χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά.

Ως Μανώλης θέλω να μοιραστώ μαζί τους το μονοπάτι για μια ευτυχισμένη ζωή, τους τρόπους που θα ξεπεράσουν τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν σε όλο το όμορφο ταξίδι της ζωής τους καθώς και τον τρόπο που θα εμπνεύσουν τον εαυτό τους να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να ζουν για το όνειρο τους.

Ζήσε με Πάθος!

Μανώλης Ισχάκης

Καλύτερα Αποτελέσματα!

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων του με έχει βοηθήσει πολύ στο να φέρω καλύτερα αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στο να λειτουργώ και να σκέφτομαι καλύτερα και πιο εποικοδομητικά μέσα στην ζωή μου γενικότερα.

ΗΛΙΑΣ ΓΚΡΑΤΣΙΑΣ

Στάθηκα στα πόδια μου!

Δοκίμασα κάποιες θεραπείες για να συνέλθω μέχρι και ψυχίατρο όμως μόνο ο Μανώλης κατάφερε να με βοηθήσει να σταθώ στα πόδια μου. Έμαθα να αγαπάω τον εαυτό μου και ξεκίνησα αυτό που αγαπάω πολύ ξανά.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μας μαθαίνει χέρι-χέρι!

Ο Μανώλης είναι ο αντι-guru του Coaching γιατί καταφέρνει να εκμηδενίσει την "απόσταση" ανάμεσα στον ίδιο και σε εμάς που έχουμε ζητήσει την βοήθεια του.Μπαίνει στα παπούτσια μας και μας μάθαίνει χέρι-χέρι να περπατάμε με έναν νέο τρόπο.

ΛΙΝΟΣ ΣΚΑΡΑΣ

100% ΔΩΡΕΑΝ - Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 19:00

Δήλωσε τώρα συμμετοχή

Βάλε όνομα και email για να κλείσεις την θέση σου

Τα στοιχεία σου είναι ασφαλή και προστατεύονται από την πολιτική απορρήτου

Close