ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ

Η Νέα Μεθοδολογία Που Θα Φωτίσει Τα Σκοτεινά Σημεία Του Μυαλού Σου & Θα Εκτοξεύσει Την Επιτυχία Σου Σε Προσωπικό, Συναισθηματικό & Οικονομικό Επίπεδο Χωρίς Να Χάνεις Χρόνο, Χρήματα & Να Κοπανάς Το Κεφάλι Σου Στον Τοίχο Της Αποτυχίας & Του Αδιεξόδου

Η Νέα Μεθοδολογία Που Θα Φωτίσει Τα Σκοτεινά Σημεία Του Μυαλού Σου & Θα Εκτοξεύσεις Την Επιτυχία Σου Σε Προσωπικό, Συναισθηματικό & Οικονομικό Επίπεδο Χωρίς Να Χάνεις Χρόνο, Χρήματα & Να Κοπανάς Το Κεφάλι Σου Στον Τοίχο Της Αποτυχίας & Του Αδιεξόδου

Εφάρμοσε τις γνώσεις της νευροεπιστήμης, ώστε να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σου και να σχεδιάσεις τη ζωή σου πάνω σε λευκό χαρτί, διαγράφοντας ότι σε κρατάει μακριά από τη ζωή που επιθυμείς και αξίζεις. 

Ευτυχώς βρέθηκε... ένας εύκολος και απλός τρόπος να πετύχεις τους στόχους σου

Βαρέθηκες να απογοητεύεσαι και να έχεις την αίσθηση του ανικανοποίητου; Κουράστηκες να προσπαθείς να ξεφύγεις από τις ίδιες σου τις σκέψεις; 

Αναζητάς γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους να νιώσεις ηρεμία, χαρά και την περηφάνεια της επιτυχίας; Στο Restart ® θα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, τι είναι αυτό που σε μπλοκάρει πραγματικά και θα έχεις την ευκαιρία να ελευθερωθείς.

Τα τελευταία χρόνια έχω δει χιλιάδες ανθρώπους να ζουν θαύματα σε λιγότερο από ένα μήνα. Η μέθοδος που έχω δημιουργήσει είναι εντυπωσιακή αποτελεσματική τόσο για εμένα όσο και για τους ανθρώπους που την έχουν ακολουθήσει. Μπορώ να κάνω το ίδιο και για εσένα. 

Απλά ακολούθησε το αποδεδειγμένο μονοπάτι της επιτυχίας & βάλε ένα φρένο στη μετριότητα

Είναι πολύ πιο εύκολο από ότι φαίνεται, να μάθεις τις βασικές λειτουργίες του μυαλού, ώστε να βρεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Οι περισσότεροι άνθρωποι, απλά δεν γνωρίζουν τα σωστά βήματα που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία είτε είναι προσωπική, συναισθηματική ή οικονομική. 

Έχοντας κάνει όλη την έρευνα, για να ανακαλύψω τον #1 και μοναδικό τρόπο που θα δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά σου, στο Restart®, θα σου δείξω τι να κάνεις ακριβώς, ώστε να απογειώσεις τη ζωή, τη σχέση και τα οικονομικά σου.

Δεν θα γλιτώσεις μόνο χρόνο. Ακολουθώντας τη μεθοδολογία, θα πετύχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που είχες στο μυαλό σου. 

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚA

"Εκεί που λες τα έχω δει όλα.. Γνωρίζω τον Μανώλη.. Μου έδωσες πίσω τη ζωή που θέλω, τη ζωή που μου αξίζει και τον εαυτό μου.. Απλά Τέλεια!

Κατερίνα Τσιρώνη

Δικαστικός Επιμελητής

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

Ξέρεις ό, τι υπάρχει μια πόρτα στο μυαλό σου που κρύβει όλα όσα θέλεις. Με τη βοήθεια του Μανώλη ξεκλείδωσα αυτήν την πόρτα και βρέθηκα εκεί που μου αξίζει!

Έλενα Διαμαντίδου

Ηθοποιός

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πλέον όλα είναι δυνατά. Απελευθερώθηκα από βαρίδια που δεν γνώριζα ότι είχα. Έχω τις σχέσεις που θέλω, τα οικονομικά που αξίζω. Είμαι ελεύθερη...

Δήμητρα Κωνστνατίνου

Floor Manager

Τι θα μάθεις στο Restart®

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα μπορούσες να είσαι σε σοβαρό κίνδυνο αν προσπαθείς να σκέφτεσαι θετικά ή φοβάσαι την αρνητική ενέργεια. Μήπως κάνεις αυτό το συχνό λάθος; Δεν είναι καλή ιδέα. Θα σου δείξω στο Restart® γιατί αυτό είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος και πώς σε αφήνει ακάλυπτο συναισθηματικά και σε μπλοκάρει πρακτικά. 
Μια αποδεδειγμένη στρατηγική που χρησιμοποιώ με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θα μοιραστώ μαζί σου, βήμα προς βήμα την διαδικασία οπως την κάνω εγώ και οι μαθητές μου τα τελευταία 10 χρόνια. 
Το μοιραίο λάθος που κάνει το 95% των ανθρώπων ασυνείδητα. Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι θέλουν ηρεμία στη ζωή τους, αλλά τελικά πέφτουν στην παγίδα. Μάθε πώς να την αποφύγεις. 
#3 απλά μυστικά για να διαχειρίζεσαι έξυπνα τα συναισθήματά σου και να σταματήσεις να γίνεσαι δούλος αυτών. Θα σου δώσουν δύναμη, ελευθερία και θα σε κάνουν ασταμάτητο. 
Παλιούς μύθους & ψέματα της προσωπικής ανάπτυξης. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν σε αυτούς ακόμη. Μάθε πώς να προστατεύεις τον εαυτό σου. 

Το 99% των ανθρώπων ποτέ δεν πετυχαίνει χωρίς την κατάλληλη βοήθεια

Δυστυχώς, το 99% των ανθρώπων δεν θα πετύχει ποτέ ακόμη και αν προσπαθεί πολύ. Δεν είναι δικό τους λάθος. Απλά δεν διδάχθηκαν τον σωστό τρόπο και το πώς πραγματικά δουλεύει το μυαλό. Δεν χρειάζεται να το πάθεις και εσύ.  

Μπορώ να σου δείξω ακριβώς τι έκανα και μεταμόρφωσα τη ζωή μου και πώς οι μαθητές μου μπορούν και πετυχαίνουν παρόμοια αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας τις ίδιες πρακτικές. 

Απόκτησε τη θέση σου σήμερα για το Restart ® για να σου δείξω πώς να έχεις και εσύ την επιτυχία που θέλεις και να το κάνεις γρηγορότερα από όσο φανταζόσουν πως είναι εφικτό.  

Γλίτωσε χρόνια προσπάθειας χρησιμοποιώντας τον αποτελεσματικό οδηγό επιτυχίας που ανακάλυψα. 

Γιατί χάνεις μήνες, χρόνια από τη ζωή σου προσπαθώντας να ανακαλύψεις τον τρόχο από την αρχή; Μπορείς να κερδίσεις αυτόν τον χρόνο και να έχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα όταν μάθεις τη μεθοδολογία που χρησιμοποιώ. Είναι σαν να κόβεις δρόμο που θα σου δώσει τεράστια ώθηση, έμπνευση και ελευθερία. 

Είσαι έτοιμος να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου σε χρόνο ρεκόρ; Να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα, χρόνο, επιτυχία, καλύτερη ποιότητα ζωής, ελευθερία, ηρεμία και χαρά χωρίς να προσπαθείς σκληρά για χρόνια;

Εάν ναι, τότε ξεκίνα τώρα κρατώντας τη θέση στο Restart®

Δες τι άλλο να περιμένεις όταν συμμετέχεις στο 
RESTART®

Την Σκληρή Αλήθεια Για Την Προσωπική Ανάπτυξη

Θα σου δείξω και θα αποδείξω επιστημονικά, τι κρύβεται στα παρασκήνια του μυαλού και γιατί φαίνεται δύσκολο να αλλάξεις τη ζωή σου και να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ δεν είναι. 

#3 Κόλπα Που Θα Σε Βοηθήσουν Να Πετύχεις Πιο Γρήγορα & Εύκολα

Θα δεις στην πράξη αυτό που έλεγαν οι παλιότεροι:

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Γιατί δεν είναι η καλύτερη επιλογή το να πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξεις τη ζωή σου

Πλανάται μια λανθασμένη εντύπωση για το τί είναι δυνατόν και τι όχι. Με αποτέλεσμα να χρεώνουν οι άνθρωποι αποτυχίες στους εαυτούς τους. 

Το Κλειδί Ζωτικής Σημασίας Για Να Πετύχεις Το Συντομότερο

Αυτό είναι το μικρό κομμάτι του παζλ για την επιτυχία σου χωρίς να κοπανάς στο κεφάλι σου στον τοίχο της αποτυχίας. Πονάει και δεν το αξίζεις. 

Τι Να Μην Κάνεις Ποτέ, Όταν Θέλεις Να Καταφέρεις Κάτι

Είτε θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου σε προσωπικό είτε σε συναισθηματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο, τότε πρέπει να αποφύγεις το #1 λάθος που κάνει το 95% των ανθρώπων, εάν δεν θέλεις να σπαταλήσεις τη ζωή σου σε προσπάθειες. 

100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Όταν αποκτήσεις το Restart®, μπορείς να νιώθεις σίγουρος γιατί θα έχεις εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν μείνεις ικανοποιημένος.

Κάποτε έλεγαν: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά!
Το RESTART® αλλάζει αποδεδειγμένα μόνιμα ζωές!

Γράμμα από Restarter! 

Μπήκα στο Restart χωρίς να ξέρω τι με τράβηξε…

Το άγνωστο; To ένστικτο; Η απελπισία; Η δύναμη της φωνής σου χωρίς να σε ξέρω; Η περιέργεια να γνωρίσω τον σκοτεινό και ταυτόχρονα με τόσο φως άνθρωπο που σε όλα τα βιντεάκια του χαμογελά και με εκνευρίζει; Που παντού βλέπει υπέροχους ανθρώπους και εγώ μέχρι τότε περιτριγυριζόμουν από απαίσιες αποκρουστικές μορφές και ένιωθα ένας κοινός μέτριος και κάποιες φορές απαίσιος άνθρωπος;

Είναι πραγματικά ζόρικο να ψάχνεις μέσα σου. Πονάει πολύ να συνειδητοποιείς όχι ποιος είσαι αλλά γιατί είσαι αυτός. Πονάει πολύ να έχεις πατήσει pause στην ζωή σου και να κάνεις restart! Πονάει πολύ να καταλαβαίνεις ότι πρέπει να ξαναρχίσεις στα 30, 35, 40 σου.. Όχι γιατί βαριέσαι. Γιατί δεν ξέρεις πόσο ακόμα έχεις μπροστά σου… Και φοβάσαι. Φοβάσαι γιατί έχεις εκκρεμότητες…

Πρώτη μέρα. Συνειδητοποιήσεις, τύψεις, λάθη, πάθη, πράξεις, γνώμες, απόψεις, εικόνες και μόλις φτάσεις πάτο ξεσπάς και ανασαίνεις. Ξεσπάς όπως δεν έχεις ξεσπάσει ποτέ, ανασαίνεις όπως δεν έχεις ανασάνει ποτέ. Και μια φωνή σε επαναφέρει… Η φωνή του εκνευριστικά φωτεινού ανθρώπου τελικά σε λυτρώνει! Και συγκλονίζεσαι από αυτό που έχεις βιώσει… Τόσο σύντομα. Σε μόλις τρείς ώρες τρως την μεγαλύτερη σφαλιάρα της ζωής σου. Και θέλεις κι άλλο……………………. 

Η περιέργεια του πόσο έχει ακόμα σε καθηλώνει στην καρέκλα…. Και η φωνή, σου ζητάει να δράσεις. Και κολλάς. Κολλάς γιατί ξεβολεύεσαι, φοβάσαι, αμφισβητείς. Αλλά έχεις δώσει υπόσχεση στον εαυτό σου. Και παίρνεις απόφαση να κάνεις μισό βήμα, και άλλο μισό και άλλο μισό. Και χωρίς να το καταλάβεις έχεις ξεκινήσει να προχωράς!

Και έρχεται η Δεύτερη μέρα. Έχεις κοιμηθεί ελάχιστα, το μυαλό σου είναι πουρές, το κεφάλι χτυπάει, η καρδιά πονάει, είσαι χώμα αλλά ξυπνάς πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι και ανοίγεις τον υπολογιστή και αδημονείς να δεις τι άλλο σε περιμένει… Θέλεις να βρεις απελπισμένα μέσα σου τον «γαμάτο» άνθρωπο που σου λέει η φωνή στον υπολογιστή ενώ αδίστακτες φωνές μέσα σου λένε «Μήπως είμαι και εγώ; Αποκλείεται! Εγώ είμαι σκατά και μόνος!»… Και συνδέεσαι με ανθρώπους και μαγικά η φωνή και πάλι αγγίζει τις ψυχές όλων. Και σε προκαλεί. Και σε εκνευρίζει γιατί σε ξεβολεύει. Και ξεκουνιέσαι! Και κατεβαίνεις τη σκάλα και συγκλονίζεσαι… Μέσα σε δύο ημέρες οι παράλογες θεωρίες σου για την ασχήμια της ζωής σου έχουν γκρεμιστεί, οι ανυπόστατες σκέψεις σου του πόσο σκατά τα έχεις κάνει γίνονται καπνός, οι γεμάτες φόβο πεποιθήσεις σου που σου κόλλαγαν το μυαλό και τα πόδια και σε καθήλωναν, αμφισβητούνται από εσένα τον ίδιο... Μαζεύεις τα κομμάτια σου και συνεχίζεις αλλά δεν είσαι μόνος. Έχεις δίπλα σου τη φωνή που σου κρατάει το χέρι και ανθρώπους με τόσο κοινά συναισθήματα, τόσο κοινές διαδρομές που και αυτοί πονάνε, κλαίνε, απογοητεύονται, προσπαθούν, τρώνε σφαλιάρες αλλά είναι όρθιοι και συνεχίζουν…

Και φτάνει η Τρίτη μέρα. Τα κομμάτια ενώνονται και το ταξίδι τελειώνει. Και νιώθεις κενό. Ησυχία. Και βγαίνεις έξω και εστιάζεις και ακούς όσα δεν άκουγες, αναπνέεις και μυρίζεις όσα δεν μύριζες, αγγίζεις και νιώθεις όσα δεν ένιωθες… Και ευγνωμονείς που εκτέλεσες αυτό το έμβασμα και ξεκίνησες αυτό το ταξίδι…            

Και συνειδητοποιείς ότι όλα τα λάθη σου έχουν ένα νόημα για σένα και ότι οτιδήποτε σε πόνεσε σου άφησε κάτι και τελικά είναι απλά γεγονότα που σε έχουν διαμορφώσει σε ότι είσαι αυτή τη στιγμή. Οτιδήποτε είσαι όμως. Την τέλεια ύπαρξη που δεν έχει ανάγκη κρίσης, ανάγκη επιβεβαίωσης, ανάγκη αποδοχής από το σύστημα. Και είσαι υπέροχος απλά δεν εκτιμάς το πολυτιμότερο αγαθό σε αυτόν τον κόσμο. Την ύπαρξή σου….

Κανείς μας δεν έχει φτάσει στην Ιθάκη του γιατί τα προσωπικά ταξίδια μας ευτυχώς συνεχίζονται. Και τα νερά δεν είναι πάντα ασφαλή όπως στο δικό μας ταξίδι αλλά όλα τα ταξίδια είναι όμορφα.. Και μένουν κάποια αγκάθια, ναι, αλλά νιώθεις καλά με αυτά…

Ξέρεις, πολύ περισσότερο πονάει όταν καταλάβεις πόσο θα είχες βοηθήσει τη συνέχεια σου αν είχες ακούσει τον εαυτό σου νωρίτερα αλλά θα ζήσεις με αυτό παίρνοντας το μάθημα σου…        

Κάθε μέρα που περνάει, δεν γυρνάει και για αυτό δεν αναβάλλεις…

Με ρώτησες τον μεγαλύτερο μου φόβο και απάντησα να μείνω μόνη. Και τώρα είμαι μόνη γιατί το zoom έκλεισε…. Και φοβάμαι να συνεχίσω μόνη αλλά ξέρω κάπως μαγικά ότι ο φόβος είναι συναίσθημα και όσο αισθάνομαι ζω… Και θέλω να ζήσω! Θέλω να γελάσω, θέλω να ερωτευτώ, θέλω να δημιουργήσω, θέλω θέλω θέλω… Το σπουδαιότερο όλων όμως είναι ότι δεν θέλω απλά αλλά μπορώ πλέον! Και αναπνέω και ο αέρας περνάει μέσα από το κάθε κύτταρο μου. Και για αυτό, υπεύθυνος είσαι εσύ και σε ευχαριστώ…

Δύο μέρες τώρα με ρωτούν γιατί έχω φως και δεν ξέρω τι να τους πω… Δεν έχω καταλάβει τι μου έχει συμβεί… Δυο μέρες τώρα γίνονται πράγματα και μπαίνουν λόγια στο στόμα μου χωρίς να σκεφτώ, μπαίνουν σκέψεις στο μυαλό μου χωρίς να προσπαθήσω, ζωγραφίζεται ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα μα τίποτα στη ζωή μου… Ζω με τους ίδιους ανθρώπους, στο ίδιο σπίτι, στην ίδια γειτονιά, έχω τα ίδια παιδιά, τους ίδιους γονείς, τους ίδιους φίλους, τους ίδιους προβληματισμούς, κάνω την ίδια δουλειά, έχω το ίδιο υπόλοιπο στον λογαριασμό μου, το ίδιο αυτοκίνητο, την ίδια καταγωγή, το ίδιο παρελθόν… Τίποτα εκτός από κάτι πολύ σημαντικό. Έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι! Εκτιμώ και ανασαίνω! Έχω ένα υποσχόμενο μέλλον που θα το ζήσω λεπτό προς λεπτό παρατηρώντας τον εαυτό μου μέσα στον κόσμο και δημιουργώντας το δικό μου αποτύπωμα!

Ο καθένας μας έχει τη δική του μοναδική ιστορία με μοναδικές σφραγίδες στα μοναδικά μυαλά μας.

Σου έχω νέα Μάνο! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποιο παράλογο εσύ!

Το υπέροχα μοναδικό παράλογο σου είναι ότι με έναν μαγικό τρόπο κάνεις τις μοναδικές ιστορίες μας να ενώνονται και να βγάζουν νόημα… Με έναν μοναδικό τρόπο κάνεις άγνωστους ανθρώπους να μοιράζονται μεταξύ τους τρομακτικές, θαμμένες λεπτομέρειες της ζωής τους που τους έχουν στιγματίσει και ο ένας  δίνει το χέρι στον άλλον λες και γνωρίζονται από παλιά. Ο ένας σηκώνει τον άλλον και του θυμίζει πόσο μοναδικά υπέροχος άνθρωπος είναι.

Και αυτό είναι σπουδαίο. Αυτό είναι ευλογία.

Σε ευχαριστώ που με ζόρισες για να βρω το φως μου…

Σε ευχαριστώ που με πρόσβαλες όταν δεν έσπασα τα δικά μου αυγά.

Σε ευχαριστώ που επέμενες.

Είμαι βέβαιη ότι δεν συνειδητοποιείς ακριβώς πόσο καλό κάνεις στους ανθρώπους. 

Μάνο, είσαι σπουδαίος και εγώ τυχερή που σε γνώρισα, έστω και τώρα.

Μου έκανες ένα δώρο. Τον εαυτό μου. Σου επιστρέφω κάτι από αυτό που ξύπνησες σίγουρη ότι ξέρεις την ταυτότητά σου με την ελπίδα ότι κάτι σου δίνω και εγώ…

Κάνεις υπέροχη δουλειά υπέροχε άνθρωπε…

Ευχαριστώ,

 

Ειρήνη Λιακούτση

Μια ευγνώμων δύσπιστη κολλημένη αλλά υπέροχη Restarter

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ONLINE LIVE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΜΕΡΑ #1

01 Μαρτίου

15:00 - 23:00

Ανακάλυψε Ό,τι Σε Μπλοκάρει

ΜΕΡΑ #2

02 Μαρτίου

09:00 - 17:00

Απελευθέρωση Μπλοκαρίσματος

ΜΕΡΑ #3

03 Μαρτίου

09:00 - 17:00

Νέα Δεδομένα Ελεύθερος

Ημερομηνίες Bonus Coaching με τον Μανώλη Ισχάκη

ΜΕΡΑ #4

05 Μαρτίου

17:00 - 19:00

Ενσωμάτωση Νέας Πραγματικότητας Στην Καθημερινότητα

ΜΕΡΑ #5

11 Μαρτίου

17:00 - 19:00

Χαρτογράφηση Μυαλού & Τέλος Στις Συγκρούσεις

ΜΕΡΑ #6

19 Μαρτίου

17:00 - 19:00

Πλήρης Αποκατάσταση Αυτοεκτίμησης 

ΤΟ ΔΩΡΟ

EXTRA BONUS BOOST

Personal

Coaching

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ COACHING

Φαντάσου πώς θα μπορούσε να ήταν η ζωή σου, εάν είχες κάθε μέρα πρόσβαση σε απεριόριστη υποστήριξη μέχρι να πετύχεις, από μια ομάδα coaches που έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους. 

Τι Περιλαμβάνει το Restart ®

Online Live Βιωματικό Σεμινάριο #3 Ημερών, Διάρκειας (30-35 ωρών) | Αξίας 600€
Group Coaching Διάρκειας #1 μήνα  | Αξίας 200€
Μαγνητοσκόπηση Σεμινάριου Υποστήριξης | Αξίας 50€
30' Personal Coaching  | Αξίας 50€
Επιπλέον Υποστήριξη #3 μηνών, αξίας 200€ 

Αξία Συμμετοχής Στο Restart ® & Τα Bonus

ΑΠΟ 1000€ ΜΟΝΟ 600€

Υ.γ. Για οικογένειες, φίλους, ζευγάρια, συνεργάτες κάθε επόμενο άτομο έχει 50% έκπτωση της αρχικής τιμής. Όταν πατήσεις στο κουμπί, θα βρεθείς στη σελίδα του καλαθιού και θα επιλέξεις τον αριθμό των θέσεων που θέλεις. Αυτόματα θα καταχωρηθεί η έκπτωση. 

ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!

Μετρήσιμα Αποτελέσματα Από την Εφαρμογή Του Συστήματος!

Όλοι γνωρίζουμε πως ο #1 βασικός παράγοντας της υγείας, της απόδοσης και της επιτυχίας μας είναι το ποσοστό άγχους στο μυαλό και το σώμα μας. 

Επίσης, πολλές φορές κάποιοι νομίζουν ότι δεν έχουν άγχος επειδή το καλύπτουν με ένα χαμόγελο, μια θετική σκέψη κ.ο. 

Ποια είναι η αλήθεια; 

Εδώ μπορείς να βρεις μετρήσιμα αποτελέσματα από διαγνωστικό, τι μπορεί να συμβεί στο μυαλό και το σώμα σου αν ακολουθήσεις το σύστημα. 

Θέλει δουλειά.. αλλά μπορεί να κάνει θαύματα! 

Πως θα μπορούσε να αλλάξει η ζωή σου αν είχες ηρεμία στο μυαλό σου;

Στο Restart® θα σε πάρω από το χέρι, ανεξάρτητα από το πόσα ξέρεις, θα σου δείξω ακριβώς πώς δουλεύει το μυαλό, πώς παράγεις τις σκέψεις και γιατί έχεις τα αποτελέσματα που έχεις. Πάνω σε αυτό θα χτίσουμε, θα σου δώσω τεχνικές που θα προγραμματίσουν το μυαλό σου μέσα σε 60'. Τι θα συμβεί μόλις τελειώσεις το σεμινάριο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που το έχουν παρακολουθήσει:

Θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις τα κιλά σου, να απελευθερώσεις θυμό, λύπη, φόβο και ενοχές καθώς και να τα βρεις με τον εαυτό σου.
Θα κάνεις ότι ήθελες να κάνεις πάντα χωρίς να ζορίζεσαι ή να σπαταλάς ενέργεια.
Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν έως και 150% στους επόμενους #5 μήνες
Θα κάνεις πιο ποιοτικό ύπνο.
Ο ανησυχίες θα εξανεμιστούν και θα ατενίζεις το μέλλον και τη ζωή σου με χαρά και αισιοδοξία.
Οι αρνητικές σκέψεις και η φασαρία του μυαλού θα μετατραπούν σε μια ήρεμη λίμνη ησυχίας. 
Θα μαγνητίζεις τους άλλους ανθρώπους. Θα σε αποδέχονται, Θα σε ακολουθούν και θα τους αρέσει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό η παρέα σου.
Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς, θα αποκατασταθούν.
Θα ανακαλύψεις το νόημα της δικής σου ζωής.
Θα αυξηθούν τα επίπεδα ενέργειάς σου κατά 1000%. 
Τα επίπεδα χαράς, ευτυχίας και ευγνωμοσύνης θα εκτοξευθούν.
Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση θα αποκατασταθούν στο απόλυτο.
Θα αγαπήσεις τον εαυτό σου και θα απολαμβάνεις τη ζωή σου.
Θα βιώσεις ένα συναίσθημα που το νιώθουν λίγοι άνθρωποι σε όλη τη ζωή τους. Δεν περιγράφεται με λόγια. Θα βιώσεις μια βαθιά εσωτερική ησυχία και όλα θα έχουν μπει στη θέση τους. 

Αυτά είναι κάποια από τα οφέλη που θα έχεις. Το Restart ® είναι ένα βιωματικό δυναμικό σεμινάριο που έχει ως στόχο να μεταμορφώσει μόνιμα τις ζωές των ανθρώπων. Είναι κάτι που στις συνεντεύξεις παραπάνω φαίνεται ξεκάθαρα. Δεν είναι απλά ένας ενθουσιασμός. Είναι ουσιαστική γνώση που θα μεταμορφώσει για πάντα τη ζωή σου.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις


Ποια είναι η διάρκεια του Online Βιωματικού Σεμιναρίου Restart;

To Restart διαρκεί #1 μήνα. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή είναι οι βασικές μέρες και πρέπει να είσαι μαζί μου. 

Όλο το άλλο υλικό μπορείς να επιλέξεις αν θα το κάνεις ζωντανά μαζί μου ή να το παρακολουθήσεις μαγνητοσκοπημένο. 

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ: Για ένα μήνα θα είμαι απόλυτα δίπλα σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Καταλαβαίνω πως ο κάθε άνθρωπος έχει την καθημερινότητά του και τη ζωή του για αυτό το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και θα το ταιριάξουμε στα μέτρα σου.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ: Να πετύχεις!

Σε τι θα με βοηθήσει το Restart;

Το Restart είναι ένα αμιγώς βιωματικό σεμινάριο, σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να αποδεσμευτείς από τα αποδυναμωτικά συναισθηματικά σου μοτίβα και να ξεκινήσεις να ζεις τη ζωή σου απαλλαγμένος από τους συναισθηματικούς "γάντζους" του παρελθόντος σου.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το Restart;

Στο online βιωματικό σεμινάριο Restart συμμετέχεις μέσω της πλατφόρμας Zoom. 

Μπορώ να παρακολουθήσω κάποιο μέρος του Restart σε δεύτερο χρόνο;

Εκτός από τις #3 βασικές μέρες (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) όλο το άλλο υλικό θα σου σταλεί και μαγνητοσκοπημένο.

Δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθήσω για τόσες ώρες ένα σεμινάριο.

Σκέψου το εξής. Αν ήξερες με βεβαιότητα ότι, αν έβρισκες χρόνο για να παρακολουθήσεις το Restart, θα είχες όλα όσα ονειρεύεσαι, ίσως τον ιδανικό σύντροφο, ίσως 1 εκατ. ευρώ ή οτιδήποτε άλλο βάζει ο νους σου, θα έβρισκες χρόνο; 

 Αν η απάντηση είναι ναι, τότε έχεις τον χρόνο απλά δεν συνδέεις την αξία που θα πάρεις από το σεμινάριο. Και αυτό ενδεχομένως να είναι και ένα μοτίβο σου πάνω στο οποίο μπορεί να χάνεις και άλλες ευκαιρίες στη ζωή σου. Σκέψου το λίγο. 

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με κάποιον coach κάνε κλικ εδώ!

Δεν έχω τα χρήματα για το σεμινάριο.

Αν πραγματικά δεν έχεις χρήματα, τότε το σέβομαι και το καταλαβαίνω. Υπήρξα σε αυτή τη θέση πολλά χρόνια. Τότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα. Δες πώς μπορείς να εξασφαλίσεις τα βασικά της καθημερινότητάς σου. 

Εάν όμως, χρησιμοποιείς τα χρήματα γιατί πίσω από αυτό κρύβεται κάτι πιο ουσιαστικό για εσένα που αποφεύγεις να δεις, τότε δήλωσε τώρα συμμετοχή γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσα χρήματα χάνεις καθημερινά. 

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά μέχρι σήμερα και ποτέ μου δεν είδα κάποια ουσιαστική αλλαγή στη ζωή μου. Πώς γίνεται μέσα σε 1 μήνα να έχω το αποτέλεσμα που τόσο καιρό επιθυμώ;

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Προσπαθούσα πάνω από #10 χρόνια έχοντας επενδύσει χιλιάδες ευρώ και αμέτρητες ελπίδες. 

Εκτός του ότι έχεις εγγύηση επιστροφής χρημάτων, άρα μηδενικό ρίσκο, κράτησε κάτι σημαντικό. 

Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησα το Restart ®. Η γνώση που θα λάβεις, η αποτελεσματικότητα των τεχνικών και η υποστήριξη, ειδικά στην τιμή που μπορείς να κλείσεις τη θέση σου τώρα, είναι κάτι που δεν θα το βρεις σε όλον τον κόσμο. 

Εάν το βρεις κάπου αντίστοιχα, τότε θα στο κάνω δώρο. Μιλάμε για παγκόσμια καινοτομία. Δεν είναι άλλο ένα σεμινάριο. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία αφύπνισης. 

Προσφορά για #2 ή παραπάνω άτομα (Οικογένεια, Φίλοι, Ζευγάρι, Συνεργάτες)

Για κάθε επόμενο άτομο, θα έχεις έκπτωση 50% της αρχικής τιμής του σεμιναρίου. Όταν πατήσεις το κουμπί από κάτω θα μεταφερθείς στο καλάθι αγορών. Εκεί θα επιλέξεις 2 ή 3 ή 4 ή 5 θέσεις, όσες θέλεις και η έκπτωση θα καταχωρηθεί αυτόματα. Είναι ένα δώρο ζωής που αξίζει να το μοιραστείς με τους ανθρώπους που αγαπάς. 

Copyright 2022 | All Rights Reserved | Voice On Demand E.E.